ullaslivsglimtar

En uppdaterad blogg efter 3 års uppehåll. En blogg som handlar om mitt liv som pensionär, vardagen som består av möte med mitt älskade barnbarn, min stora hobby akvarell.

Dag 6 .Sol sol sol!

Publicerad 2012-11-30 16:52:46 i Allmänt,

Åter en solig underbar dag på stranden, efter en thailändsk special lunch lade vi oss tillrätta för massage. Soft olje massage,åh vad dessa händer kann. Många bad i 28 gradigt vatten. Kvällen blev som vanligt fantastisk med mycket skratt, thailändare har en enorm humor!! Nya bekantskaper från Västervik var roligt! Kvällen avslutades runt halv elva. En ny dag imorgon, marknad, makeup av ett proffs, champagne väntar. En speciell dag för oss imorgon!

Dag 5

Publicerad 2012-11-30 10:27:53 i Allmänt,

Sol, bad på stranden. Middag på Mr Wee med spagetti Frutti de Mare. Arroy mak ma ka!

Dag 4

Publicerad 2012-11-30 10:17:08 i Allmänt,

Vaknade till en strålande dag. Intog en härlig grönsakslunch. Solstolarna och Andaman havet lockade till sig oss. Trevlig fikastund med Batt i skuggan när solen blev för het. Halv sju var vi redo för att åka med Daranee till Old Lanta för att besöka en festival till ära av vattnet och Buddha. Lou Khartong. Efter besök i Daranees hem och möte med make Jan, mamma, pappa och bröder åkte vi in till festivalen. Mycket trevligt med mat från sk stånd. Inköp av Lucky Ballon, massa frukt mm, avslutades med lite shopping, Daranee fixade en speciell klänning för liten peng. Vilken tur vi har med så fina vänner. Nu väntar sängen, skall bli skönt man blir lite trött av värmen!

Dag 3.

Publicerad 2012-11-27 13:09:49 i Allmänt,

Fortfarande svagt wifi så bilder får vänta. Några rader om gårdagskvällen istället. Vi tog en tuk tuk till Saladan på den nya fina vägen Sayang, där fönstershoppa vi en halvtimma. Folktomt endast några få turister. Vilka snygga väskor dom har här riktiga fin kopior!!!! Få se om jag får någon med hem? Nästa tuk tuk tog oss till Klong Dao stranden där vi åt hos Mr Rann, fried shrimps med vitlök och peppar. En av mina favoriträtter. Vi blev bjudna på en fantastisk god shot, tequila sambocka, lime, salt. Ny smak upplevelse! Efter gick vi tillbaka till Country Bar, åter igen ett gott varmt mottagande av vår vänner Leh, Ritt och Bone och MR Yap. Vi träffade Tom och Cat från Oxford som inte gjorde vår kväll sämre . Klockan blev 01 innan vi gick hem. Självklart satte detta spår vi sov till 10 och missade frukosten. Vänliga som dom är här var de beredda plocka fram allt igen. Vilka människor! Vi av avböjde så klart tog en kopp kaffe. Därefter blev det bad och sol till 15. Vila en stund. Bevittna en lång häftig regnskurar. Nu på väg till en middag med eldshow.

Åter i paradiset på vårt kära Sayang!

Publicerad 2012-11-26 10:50:15 i Allmänt,

Resan startade på Landvetter med öl och Jäger. Där träffade vi 2 trevliga killar. Per som varit kapten på lyx yacht. Han höll till vid samma pir som prinsessan Dianas fästman. Per ägde en olje tank som. Han segla hem mitt under Tsunamin från Singapore. ????? Denne kille bjöd på allt, champagne och räkmackor. Vår resa började mycket trevligt!

Mörker regn korta dagar!

Publicerad 2012-11-20 22:02:23 i Allmänt,

Bloggen speglar livsglimtar! Ibland känns en trist dag hopplös. Men det finns alltid något gott att tänka på om man bara vill. Ett levande ljus, ett gott samtal med en dotter, arbetskamrat eller frid i mörkret! Det är viktigt att ta alla chanser till positivt tänkande för att se framåt ljusare tider. ------ Snart stundar värme!

Tröst!

Publicerad 2012-11-16 19:12:00 i Allmänt,

Nya kängor i läcker cognacsfärg känns riktigt uppiggande. Att de matchar min väska gör ju inte saken sämre.

En novemberdag

Publicerad 2012-11-08 18:44:11 i Allmänt,

När det känns mörkt kommer solen som på beställning. En kollega tar med mig på en härlig promenad Sol, havsluft och ett gott samtal på en bänk. Tack Eva

Drömmarna......

Publicerad 2012-11-04 18:01:23 i Allmänt,

Att få strosa runt i sanden barfota, dricka färsk mangoshake, se solnedgång, se Leh' fantastiska eld show..... Prata med Tukta, Boon, Joe, Ritt mfl

Drömmar tillbaka..... drömmar framåt

Publicerad 2012-11-04 17:40:00 i Allmänt,

Hösten är bara såååå tråkig!. Det regnar varje dag... Vad kan man göra, jo
dagdrömma om varmare platser dit längtan gör sig gällande. Nu är det dock inte långt kvar, veckorna rullar fort sen drar vi igen till vårt sommarparadis.

Om

Min profilbild

Ulla Svensson

Sambo, mormor, pensionär, med stort intresse för barnbarn, resor och akvarell. Favoriter Lars Lerin, Rickard Söderberg. Viktigaste egenskap ärlighet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela